Senioreille ja kuntoutukseen

Medeka tarjoaa reittiohjelmistonsa avulla mielekkyyttä ja motivaatiota sisäharjoitteluun. Avullamme asiakkaasi juoksevat, kävelevät tai pyöräilevät ympäri maailmaa, niin tunnetuimpien nähtävyyksien kuin upeimpien luontopolkujenkin varrella.

Ohjelmisto on tarjonnut tukea kuntoutukseen ja liikunnan aktivointiin myös mielenterveyskuntoutujien ja kehitysvammaisten kanssa työskenteleville.

Edullisen kuukausiveloituksen avulla luot lisäarvoa yrityksellesi sekä samalla asiakkaillesi uuden ja miellyttävän vaihtoehdon kuntoiluun. Reittejä löytyy niin upeista luontokohteista aina kaupunkikeskuksiin, joiden avulla luot asiakkaillesi uutta viihdykettä sekä muodostat pitkäkestoisempia asiakassuhteita. Ohjelmisto on nopea ja helppokäyttöinen eikä se vaadi asiakkailtasi pitkiä alkuvalmisteluja ennen kuntoilun aloittamista.

Medekan Reitti-ohjelma Kuuselakeskuksessa

Sointu Senioripalvelut käyttävät iloisina ja tyytyväisinä Medekan Reitti-ohjelmistoa kaikissa palvelukeskuksissaan Tampereella. Katso alta lisää Reitti-ohjelman käytöstä ja kokemuksista.